Välkomstdag för nyanställda

Spara favorit Lägg till i din kalender

Så här gör du för att lägga till händelsen i din kalender

Windows

Cupcake ipsum dolor. Sit amet oat cake. Gummi bears tiramisu lollipop pie tootsie roll sesame snaps bonbon apple pie. Lemon drops jelly beans biscuit ice cream pastry.

Apple

Android

Lägg till i kalender

Välkomnandet är till för dig som är nyanställd här på Mittuniversitetet. Under dagen får du en övergripande bild av vår organisation, strategi, vision samt ledning och styrning.

Förutom presentationen så blir det också studiebesök i en verksamhet. Vi kommer även att prata om Mittuniversitetets syn på medarbetarskap och arbetsmiljö samt ge viktig information kring de regelverk som gäller vid en anställning inom staten.

Kaffe serveras från 08:30. Välkomna!

Du änmäler dig här

24 oktober 09:00 - 14:45 Sundsvall, E205