Kickis veckoinfo v.10 - med agenda för avdelningsdagarna

Spara favorit 6 mar mars 2017

KOM-frågor från Servicecenter
När det kommer frågor till KOM-lådan som Marlene fördelar till avdelningen, kom ihåg att svara till henne om ni tar ärendet (eller om ni inte kan), samt med kopia till Servicecenter när ärendet är löst så att de kan stänga ärendet i deras system. Tack!

Varumärkesgruppen
Varumärkesgruppen träffades förra veckan. Anna berättade om några tankar hon har kring arbetet med att revidera studentrekryteringskonceptet. Det arbetet kommer att dra igång under våren och involvera alla som vill på avdelningen. Anna återkommmer med mer information. Vi diskuterade även kommunikationsplattformen och det stora jobbet som kvarstår med den är att uppdatera målgruppsbeskrivningarna, det ska göras nu i mars. Ett annat ämne som kom upp var att vår profil inom arbetslivsanknytning måste synliggöras mer på vår webb. Detta uppdrag ligger på studentkommunikationsgruppen i ramråd med Krister och den diskussionen är redan igång.

Erasmus staff exchange i Sundsvall 14 augusti 2017
Andrea Kovacs från vårt partneruniversitet IBS Budapest kommer på Erasmusutbyte i augusti. Hon vill främst veta mer om hur vi arbetar med marknadsföring på KOM och hon kommer även att besöka IRO, både i Sundsvall och Östersund.
Hon är i Sundsvall 14 augusti och kommer att ta tåget till Östersund 15 augusti. Preliminärt är Kristina ansvarig och gör ett program för 14 augusti.
Bra om Stukom ställer samman presentationsmaterial om vårt arbete med studentrekrytering och marknadsföring och presenterar det.

Avdelningsdagarna
Här är agenda för avdelningsdagarna. Våra praktikanter kommer att delta dag 1.  Boka resa själv alt fixa ett reskort. Jag beställer taxi för oss som kommer från Sundsvall. Ni i Östersund får prata ihop er om samåkning och ev taxibokning/buss för er. Frösö handtryck stänger kl 16, Tina sa att hon kunde ha öppet längre för vår skull om vi blir fler än 15, men när jag har frågat runt så verkade intresset rätt så svalt. Men vi försöker göra utrymme under någon av dagarna att er som vill gå dit och titta i butiken och Tina lämnar 20% rabatt till oss!!

Den 17 mars på förmiddagen (kl 10-11), kommer jag att åka in till campus för att delta på styrgruppsmöte för projektet Open campus. Jag håller på att hjälpa dem med en kommunikationsplan. Open campus är ett projekt för inkludering som Mittunviersitetet driver tillsammans med Folkuniversitetet. Återkommer med mer info om det!

Agenda:
16 mars
Tåg från Sundsvall C: 8:05-10:29
Taxi från tåget, samåkning eller taxi från campus
10:45-11:00 Fika
11:00-11:15 Välkommen och uppstart
11:15-12:30 Workshop Normkritisk kommunikation Ann-Sofie Däldehög
12:30-13:30 Lunch
13:30-17:00 Forts. workshop, inkl fika
17:00-19:00 Fria aktiviteter
19:00- Middag

17 mars
08:30-10:00 Resultat Kix kommunikationsindex Christina Grandien
10:00-10:30 Fika
10:30-11:45 Lärdomar från utbildning i sociala medier Krister Holm
11:45-12:45 Lunch
12:45 Taxi till tåget
Tåg från Östersund C: 13:22-15:53

Denna sportslovsvecka är det flera som är lediga strödagar och några hela veckan. Själv är jag ledig på onsdag och torsdag. I övrigt på plats i Sundsvall.

Vi säger stort grattis till Victoria som fyller 50 på fredag! Hipp, hipp hurra!!

Denna nyhet är riktad till: KOM

Skapad av Kicki Strandh