SUHF:s expertgrupp för internationaliseringsfrågor anordnar seminarium med information om Sveriges deltagande i European Universities, Europauniversitet den 3 oktober 2019

Spara favorit 5 sep september 2019
50vit

Välkommen att anmäla dig till SUHF:s eftermiddagsseminarium om Europauniversitet!

I juni skickade vi ut en Save the date till SUHF:s eftermiddagsseminarium om Europauniversitet den 3 oktober i Stockholm. Nu har anmälan till seminariet öppnats. Program för eftermiddagen bifogas. Mer information inklusive länk till anmälan hittar du via www.suhf.se – välj Konferenser och klicka på konferensen om Europauniversitet den 3 oktober (jag skriver instruktionen så här eftersom SUHF på fredag den 6 sep får en ny webb och då kommer inte längre en direktlänk att fungera).

Sprid gärna till andra som kan vara intresserade. Antalet platser är begränsat så det är först till kvarn som gäller.

Välkommen med din anmälan!

SUHF:s expertgrupp för internationalisering,

genom

Linda Gerén, PhD

Utredare/analyst