Ansök om författarstipendium för författare av läromedel och kurslitteratur. Sista ansökningsdag den 17 oktober 2018

Spara favorit 10 sep september 2018
50vit

Hej!

Den som skriver läromedel eller kurslitteratur är välkommen att söka författarstipendium hos Sveriges Läromedelsförfattares Förbund. Under 2017 fördelade vi närmare 18 miljoner kronor i stipendier till författare av läromedel och kurslitteratur.

Läs mer på http://www.slff.se/stipendium/

Anita Hyttinen

Informatör/webbredaktör

Sveriges Läromedelsförfattares Förbund - SLFF
Läromedelsförfattarna i Sverige AB - LISAB
Drottninggatan 61, 1tr.
SE-111 21 Stockholm
Tfn +46 8 440 84 80
www.slff.se

Sveriges Läromedelsförfattares Förbund – SLFF är huvudorganisation för Sveriges läromedelsförfattare i alla ämnen, för alla målgrupper från förskola till högskola och universitet. SLFF erbjuder en omfattande medlemsservice för att stärka kompetensen hos medlemmarna och skapa gemenskap i författararbetet.  SLFF bevakar upphovsrättsfrågor och läromedelsförfattarnas rättigheter. SLFF förhandlar om avtal med förlag och organisationer och följer hur informationsteknologin påverkar upphovsrätten och läromedelsförfattarnas roll. SLFF skapar kontakter med nya aktörer inom läromedelsområdet i Sverige, Norden och Europa samt informerar om och framhåller läromedlens betydelse i utbildningssamhället. SLFF är en av stiftarorganisationerna till ALIS - Administration av Litterära rättigheter I Sverige - och medlem i Bonus Copyright Access, Copyswede, KLYS, Nordiskt Författar- och Översättarråd samt European Writers' Council (EWC).

Bilaga:

H:\Arbetsyta\Sök författarstipendium_2018.pdf