miun.se/student är den ny startsidan för studenter

Spara favorit 29 aug augusti 2019

Den gamla startsidan portal.miun.se skall inte användas längre. Ändra i dina bokmärken till den nya startsidan www.miun.se/student

Vi har under sommaren flyttat webbsidor från portal.miun.se till miun.se/student. Det som är flyttat är textinnehåll. De tjänster som finns i Studentportalen ligger kvar där tillsvidare. Dessa kommer inte att flyttas förrän under nästa år till www.miun.se.

Vi kommer under vecka 44 att byta design på www.miun.se. Tanken är samla alla webbsidor på ett ställe som gör det enklare att hitta det du behöver. Det gör att du kommer att slippa att gå mellan olika webbplatser om du skall gå från t.ex www.miun.se till bibliotekets webbsidor.Vilket kommer att göra att sidorna ser likadana oberoende om du använder din mobil, surfplatta eller en vanlig dator.

Ge gärna med ideér och synpunkter. Du kan ge feedback med via "Feddback-knappen" som du ser på vänster sida.