Film för Mittuniversitetet

Spara favorit 24 jan januari 2019

Kommunikationsavdelningen håller på att producera en gemensam film för att presentera Mittuniversitetet och vår forskning. Filmen fokuserar på våra åtta forskningscentrum, kompletterat med campusmiljöer från Sundsvall och Östersund, studentmiljöer samt några ord från ledningen kring vår vision.

Målsättningen är att alla medarbetare som vill ska kunna använda filmen som en introduktion vid besök från näringsliv, offentlig sektor, finansiärer och andra myndigheter. Den ska också kunna användas vid konferenser eller andra event för att kortfattat ge en introduktion till våra verksamheter. Filmen kommer att bli ca 4 minuter lång. Den planeras bli klar under februari 2019.

Redan nu kan du se smakprov ur den gemensamma filmen. KOM har valt att klippa ihop fyra korta filmer som kommer att visas på storbildskärmar under SM-veckan i Sundsvall nästa vecka. De puffas också ut via Mittuniversitetets sociala kanaler nu inför SM. Till detta har KOM valt två forskningsmiljöer i Östersund; NVC och Sportstech, och två i Sundsvall; STC och FSCN. Avsikten har varit att lyfta fram kopplingen till sport, näringsliv och regionen.

Det är alltid svårt att dra gränserna för vad som ska komma med och inte i en gemensam film för en stor och omfattande verksamhet men förhoppningen är att denna film ändå ska vara ett steg på vägen mot att göra vår forskning lite mer känd i regionen och våra olika nätverk.

Stort tack till alla medarbetare och företag som på olika sätt supportar och bidrar till produktionen.

Här finns SM-filmerna:

Sportstech

NVC

STC

FSCN

Har du frågor eller funderingar, kontakta gärna kommunikationsavdelningen.