Klart med prefekter för HUV:s nya institutioner

Spara favorit 20 dec december 2018

Francisco Esteves blir prefekt för PSO, Daniel Laven för EJT och Pär Olausson för HSV.

Efter hörande av respektive avdelnings medarbetare samt av rektor har dekan Anna Olofsson fattat beslut om prefekter för de tre nya institutioner som bildas inom Fakulteten för humanvetenskaps, HUV:s, nya organisation från den 1 januari.

• Francisco Esteves har utsetts till prefekt för Institutionen för psykologi och socialt arbete, PSO. Förordnandet gäller fram till 30 april 2020.
  • Daniel Laven har utsetts till prefekt för Institutionen för ekonomi, geografi, juridik och turism, EJT. Förordnandet gäller fram till 31 dec 2021.
  • Pär Olausson har utsetts till prefekt för Institutionen för humaniora och samhällsvetenskap, HSV. Förordnandet gäller fram till 31 dec 2020.