Film om pappersforskning i samarbete med KIT

Spara favorit 24 jan januari 2018

16 januari publicerades en kort video på Facebook om forskning på papper som eventuellt kan ersätta plast. Videon har hittills fått över 100 000 visningar och har tagits fram i samarbete med KIT media AB.

– KIT är en stor och mycket duktig aktör på den kanal som tagit över en stor del av nyhetskonsumtionen idag, nämligen Facebook.  De är oerhört skickliga på att presentera komplicerade skeenden, nyheter och forskning på ett sätt som människor tar till sig, berättar Krister Holm på Kommunikationsavdelningen som lett projektet från Mittuniversitetets sida.

Videon är en del i ett fortsatt arbete för att utveckla forskningskommunikation och nå större målgrupper. Lanseringen av videon föregicks av Mittuniversitetets nya forskningssidor på webben.

Videon på Facebook

Videon på Youtube