Gästforskare inom området e-lärande

Spara favorit

Mittuniversitetet, Institutionen för data- och systemvetenskap

Mittuniversitetet är ett lärosäte där människor möts, inspireras och tänker nytt. Vi finns i Sundsvall och Östersund, och har ett brett utbud av utbildningar både på campus och på distans. Goda relationer med omvärlden ger vår forskning och utbildning en stadig förankring i samhället och, inte minst, i regionen.

Fakulteten för naturvetenskap, teknik och medier

Institutionen för data och systemvetenskap har verksamhet i två ämnen datateknik och informatik. Vid institutionen finns också en forskargrupp som ingår i universitetets forskargrupp Forum för digitalisering.

Arbetsuppgifter:
Tjänsten innefattar huvudhandledarskap för doktorander samt medverkan i att driva och vidareutveckla en forskningsmiljö inom området e-lärande.

Behörighet och bedömningsgrund alt Kvalifikationer:
För att kvalificera sig för anställning ska den sökande ha en doktorsexamen eller en motsvarande utländsk examen, samt vara bedömd som minst docentkompetent. Högkvalitativ erfarenhet av forskning samt publikationer inom området för tjänsten är krav. Den sökande skall också kunna uppvisa en bevisad förmåga att handleda doktorander samt av att kunna driva och vidareutveckla forskningsmiljöer.

Anställning och tillträde: Tidsbegränsad anställning, 20% Tillträde enligt överenskommelse.

Anställningsort: Östersund

Lön: Individuell lönesättning tillämpas.

Information:
Närmare upplysningar lämnas av avdelningschef, Pär-Ove Forss, par-ove.forss@miun.se, 010-1428389.och ämnesföreträdare/annan, Lena-Maria Öberg, lena-maria.oberg@miun.se 010-142 88 02.

Ansökan:

Välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem senast 2019-02-27.

Mittuniversitetet arbetar aktivt för lika villkor och strävar efter att ta tillvara de kvaliteter som mångfald och jämställdhet ger verksamheten. Inför rekryteringsarbetet har Mittuniversitetet tagit ställning till konsultstöd, rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

• Anställnings­form
    Visstidsanställning 3-6 månader