Åtta projektassistenter i kemi/kemiteknik/biologi

Spara favorit

Mittuniversitetet, Institutionen för kemiteknik

Mittuniversitetet är ett lärosäte där människor möts, inspireras och tänker nytt. Vi finns i Sundsvall och Östersund, och har ett brett utbud av utbildningar både på campus och på distans. Goda relationer med omvärlden ger vår forskning och utbildning en stadig förankring i samhället och, inte minst, i regionen.

Fakulteten för naturvetenskap, teknik och medier

Institutionen för kemiteknik har sin verksamhet på Campus Sundsvall. Institutionen utbildar och bedriver forskning inom energiteknik och kemiteknik.

Arbetsuppgifter: Arbetet som projektassistent sker inom något av våra forskningsprojekt vid institutionen för kemiteknik

Behörighet och kvalifikationer: Vi söker dig som har en naturvetenskaplig/teknisk grundexamen från universitet eller som är student och har studerat minst 3 terminer. Behöriga för denna anställning är personer som bedöms ha nödvändiga kunskaper inom biologi, kemiteknik, organisk kemi, träkemi, polymerkemi, materialvetenskap eller annat för våra projekt passande områden. Vi letar efter personer som kan arbeta självständigt efter givna instruktioner samt har god muntlig och skriftlig kommunikationsförmåga på både svenska och engelska.

Anställning och tillträde: Att arbeta som projektassistent innebär att du tillhör en personalpool. Anställningarna gäller timanställning och projektassistenter kallas  in vid behov och med varierande omfattning.

Anställningsort: Sundsvall

Lön: Individuell lönesättning tillämpas.

Information: För ytterligare information kontakta prefekt Erik Hedenström, erik.hedenstrom@miun.se för institutions information. Se även avdelningens hemsida www.miun.se/che/ .

Ansökan: Välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem senast 2019-06-25.

Mittuniversitetet arbetar aktivt för lika villkor och strävar efter att ta tillvara de kvaliteter som mångfald och jämställdhet ger verksamheten. Inför rekryteringsarbetet har Mittuniversitetet tagit ställning till konsultstöd, rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

• Anställnings­form
    Visstidsanställning längre än 6 månader