Aktuella kurser för forskarstuderande

Spara favorit 14 aug augusti 2018

Mittuniversitetet erbjuder följande aktuella kurser för forskarstuderande. Du hittar även erbjudanden från andra aktörer.

Genväg till kurser för

HUV   |    NMT   |   Övriga

Kurser , fakulteten för humanvetenskap (HUV)

Informationen uppdateras löpande.
More information concerning each course will be published as soon as it becomes available.

Hösten 2018

Forskningsetik 7,5 hp
KursplanLyssna. KursschemaLyssna. Kursansvarig: Erna Danielsson. Anmälan senast 31 maj till Maria Evans.

Vetenskapligt skrivande /Academic Writing and Publishing 7,5 hp
Course SyllabusLyssna. Prelimary course scheduleLyssna.The course will run in the beginning of autumn with meetings on Campus Sundsvall. The course language is English. Course responsible Gitte Malm. Please apply no later than May 31 to Maria Evans.

Klass, etnicitet, genus och makt 7,5 hp
Kursplan.Lyssna SchemaLyssna. Ev. frågor ställs till kursansvarig Masoud Kamali.
Anmälan senast 15 augusti till Anna-Lena Suorra.

Kvantitativ metod grundkurs 7,5 hp
Kursen går på halvfart under veckorna 46 – 03.

Intersectional Perspectives on Work Life 7,5 hp
Courseplan (under revision). TimetableLyssna. Please apply no later than October 12 to Maria Evans

Advances in Tourism-related resources 7,5 hp
Course syllabusLyssna. Course informationLyssna. Application for participation and queries about the course should be addressed to responsible teachers Dimitri Ioannides and Sandra Wall-Reinius. Last day of application: August 31st 2018