Aktuella kurser för forskarstuderande

Spara favorit 14 maj maj 2018

Mittuniversitetet erbjuder följande aktuella kurser för forskarstuderande. Du hittar även erbjudanden från andra aktörer.

Genväg till kurser för

HUV   |    NMT   |   Övriga

Kurser , fakulteten för humanvetenskap (HUV)

Informationen uppdateras löpande.
More information concerning each course will be published as soon as it becomes available.

Våren 2018

Health Sciences 7,5 hp
Course invitationLyssna. Course application no later than March13 March to course responsible Mats Jong.

Kvalitativ metod I (grundkurs) 7,5 hp
KursplanLyssna. Kursen startar v. 11 med tre dagars obligatorisk samling på Campus Sundsvall. Sedan fortsätter kursen till v. 24 med lärandeaktiviteter via webplattformen Moodle. Kursen ges på svenska/engelska utifrån deltagarnas behov.
Kursansvarig: Marie Häggström. Anmälan senast 1 mars till Maria Evans.

Klassisk sociologisk teori 7,5 hp
KursplanLyssna. Schema.Lyssna  Kursstart 25 april. Kursansvarig Magnus Granberg.

Hösten 2018

Forskningsetik 7,5 hp
KursplanLyssna. Preliminärt kursschema.Lyssna Kursansvarig: Erna Danielsson. Anmälan senast 31 maj till Maria Evans.

Vetenskapligt skrivande /Academic Writing and Publishing 7,5 hp
Course SyllabusLyssna. Prelimary course scheduleLyssna.The course will run in the beginning of autumn with meetings on Campus Sundsvall. The course language is English. Cours responsible Gitte Malm. Please apply no later than May 31 to Maria Evans.

Klass, etnicitet, genus och makt 7,5 hp
Kursplan.Lyssna SchemaLyssna. Ev. frågor ställs till kursansvarig Masoud Kamali.
Anmälan senast 15 augusti till Anna-Lena Suorra.

Kvantitativ metod grundkurs 7,5 hp
Kursen går på halvfart under veckorna 46 – 03.

Intersektionella perspektiv på arbetsliv 7,5 hp

Advances in Tourism-related resources 7,5 hp
Course syllabusLyssna. Course informationLyssna. Application for participation and queries about the course should be addressed to responsible teachers Dimitri Ioannides and Sandra Wall-Reinius. Last day of application: August 31st 2018

Kurser , fakulteten för naturvetenskap, teknik och medier (NMT)

Obligatoriska kurser.  länk

Kurser vid andra lärosäten

Health and Innovation Summer School 2 ECTS
Högskolan i Halmstad, se hh.se/hiss2018 sista anmälningsdag 16 maj.

ISTQL 2018 Summer School- Multivariate Modeling in High-Dimensions
www.istql.com

Impact and Utilization of Research 4,5 hp
Kursinbjudan.Lyssna Örebro 11-13 september, i Östersund 9-11 oktober och på Vinnova i stockholm den 22 november. Vid frågor kontakta Lars Malmbom