Utvecklingskonferens för Sveriges ingenjörsutbildningar

Spara favorit Lägg till i din kalender

Så här gör du för att lägga till händelsen i din kalender

Windows

Cupcake ipsum dolor. Sit amet oat cake. Gummi bears tiramisu lollipop pie tootsie roll sesame snaps bonbon apple pie. Lemon drops jelly beans biscuit ice cream pastry.

Apple

Android

Lägg till i kalender

Vart är Sveriges ingenjörsutbildningar på väg? Utvecklingskonferensen för Sveriges ingenjörsutbildningar är en nationell konferens för ingenjörsutbildning på högskolor och universitet med syfte är att utveckla utbildningarnas kvalitet.

Både lärare och ledare i högre utbildning ställs dagligen inför utmaningar och framför oss har vi såväl bättre möjligheter som krävande utmaningar. Därför är det extra viktigt att vi träffas och delar med oss till varandra för en starkare ingenjörsutbildning. Den sjunde utvecklingskonferensen äger rum på Luleå tekniska universitet.

Målet är att du som deltar:

• får med dig något användbart till din egen praktik
  • bidrar till och inspireras av en diskussion om morgondagens ingenjörsutbildning
  • får tillfälle att utvidga ditt nätverk

Du är välkommen och efterfrågad. Vi välkomnar alla som är intresserade av ingenjörsutbildning och har anpassat konferensen speciellt till dig som:

• undervisar eller har ledaruppdrag vid ingenjörsutbildningar
  • har administrativt eller pedagogiskt utvecklingsuppdrag

Mer information om konferensen hittar du här

27 november - 28 november otherplaces