Lika villkorsdagen

Spara favorit Lägg till i din kalender

Så här gör du för att lägga till händelsen i din kalender

Windows

Cupcake ipsum dolor. Sit amet oat cake. Gummi bears tiramisu lollipop pie tootsie roll sesame snaps bonbon apple pie. Lemon drops jelly beans biscuit ice cream pastry.

Apple

Android

Lägg till i kalender

Temat för årets Lika villkorsdag är ”Tillgänglighet och neuropsykiatriska funktionsvariationer”.

Från uteliggare och hemlös till firad föreläsare och författare. Pelle Sandstrak, också känd som ”Mr. Tourette”, delar med sig av sin inspirerande livshistoria till oss på Mittuniversitetet. Därefter fokuserar vi på nya perspektiv och kunskap kring hur vi kan arbeta med ökad tillgänglighet både som studenter och anställda.

Mer information med detaljerat program och anmälan kommer i höst, men boka gärna in den 22 oktober mellan kl. 13.00-16.00 redan nu.

Delta på Campus Sundsvall eller följ dagen via livesändning.

Vi hälsar personal och studenter varmt välkomna till en dag med spännande samtal och nya insikter.

22 oktober 13:00 - 16:00 Sundsvall