Ledningspodden

Spara favorit 12 nov november 2018
Podd, poddinspelning, ledningspodd

I Ledningspodden möter du representanter för Mittuniversitetets ledning i samtal med en programledare,och i varje avsnitt av ledningspodden kommer tre-fyra aktuella frågor att beröras.

Ledningspodden november 2018

Ämnen som avhandlas i podden är prorektorsrekryteringen, omorganisationen, Ladok3, ZOOM och BLAD.

 

Ledningspodden oktober 2018

Ämnen i denna podd: alp-medel, wcr-medel, Östersund - årets studentstad samt om akademisk högtid

 

Ledningspodden september 2018

I detta avsnitt avhandlas följande:digitalt lärande, arbetsordningen, statusrapport om omorganisationen av stödorganisationerna

Ledningspodden juni 2018

Ledningen kommenterar förslaget till organisationsförändring

I det senaste avsnittet av Ledningspodden berättar ledningen bland annat utfallet om av riskanalysen och svarar på frågor om hur balansen mellan campusorterna påverkas av en ny organisation. Arbetet med organisationsförändringen går vidare efter den riskanalys som genomfördes i fredags. Läget just nu är att ledningen har kallat de fackliga organisationerna till MBL-förhandling som äger rum den 18 juni. Förslaget till ny organisation upptar större delen av detta avsnitt av Ledningspodden som också innehåller en uppdatering om det fortsatta strategiarbetet och information om höstens inspirationsdagar. 

Ledningspodden maj 2018

Möt nya förvaltningschefen i Ledningspodden

Ledningspodden lockar många lyssnare och det andra avsnittet har över 500 lyssningar. I Ledningspoddens tredje avsnitt får du bland annat höra Mittuniversitetets nya förvaltningschef Lotten Glans kommentera FUS-utredningen och prorektorerna Mats Tinnsten och Eva Dannetun berättar mer om arbetet i forsknings- och utbildningsråden.

 

Ledningspodden april 2018

Sstrategiarbetet och de nya sk alp-medlen.

Den 10 april lanserades andra avsnittet av Ledningspodden där du, precis som i premiärupplagan, möter representanter för Mittuniversitetets ledning i samtal med en programledare. I detta avsnitt kommenteras bland annat det pågående strategiarbetet och de nya sk alp-medlen.

 

Ledningspodden mars 2018

Nya ledningstrukturen, FUS-utredningen och språkstödet

Den 13 mars lanserades första avsnittet av Ledningspodden där du möter representanter för Mittuniversitetets ledning i samtal med en programledare. I detta avsnitt pratar vi om den nya ledningstrukturen, FUS-utredningen och språkstödet.

Läs mer

Podcast