Veckoinformation V11

Spara favorit 13 mar mars 2017

Välkomna till en ny vecka,

Vilken fantastisk helg vi har haft med härligt vårväder. Hoppas att det håller i sig.

På tisdag förra veckan fick Anders Olofsson en stroke. Han mår efter omständigheterna bra, ligger fortfarande på NUS och kommer att bli borta från arbetet ett tag framöver.

Gruppen som ska arbeta med utvecklingen av bemanning/tjänsteplanering vid avdelningen är jag själv, Marie F, Jakob, Marcia och Linda C. Det blir en något mindre grupp än planerat men jag tror att det blir bra. På så sätt kan vi adjungera olika personer/grupper vid behov. Tanken är att vi ska ha ett första möte innan nästa avdelningsmöte/APT. Vi jobbar just nu på att hitta en dag då alla kan.

Imorgon, tisdag, påbörjar vi planeringen av förskollärarutbildningen i Östersund. I planeringsgruppen ingår jag själv, Catarina A, Linda C och Sibylle.

På onsdag denna vecka har vi ämneskollegium 10-12 och därefter, 13-15, har Anders Lindqvist sitt 20-procentseminarium. Alla är varmt välkomna till både ämneskollegiet och seminariet.

På fredag, 9-12, är det äntligen dags för skyddsrond på avdelningen. Jag, Anneli och Andreas Lind (centralt skyddsombud) kommer att genomföra skyddsronden som omfattar UTV:s lokaler på plan 3 och plan 4. Om du finns på ditt kontor kan du lämna dina synpunkter till oss under ronden. Du kan också skicka in dina synpunkter till mig eller Anneli. Vi vill gärna ha dina synpunkter senast fredag 17 mars. Det vi kommer att titta på är bl a: inomhusklimat, belysning, ljud, arbetsplatsens utformning, arbetsytor, skrivare/kopiator, elinstallationer, städning, avfallshantering, utrymningsvägar, personalutrymmen, rutiner för anmälan av arbetsskador, information på avdelningen eller annat som du finner viktigt att uppmärksamma.

På fredag kommer Conny Björkman till avdelningen för avtackning i och med att han gått i pension den 28/2. Avtackningen äger rum i personalrummet kl. 14:00. Om någon vill hålla ett litet tal kan ni anmäla det till mig i förväg. För de som anmält intresse är det after work tillsammans med Conny kl 17:00 på fredag.

Min vecka ser ut på följande sätt:

mån 13 mars

10:30-12:00 DLG

tis 14 mars

10:00-16:00 Planering förskollärarutbildningen i Östersund

ons 15 mars

9:00-10:00 möte

10:00-12:00 Ämneskollegium

Em åka till Åre för att delta i fakultetsnämndens möte

tor 16 mars

Hela dagen Åre, delta i fakultetsnämndens möte

fre 17 mars

9:00-12:00 Skyddsrond

12:00-12:30 möte

14:00 Avtackning av Conny Björkman

17:00 After work med Conny m fl

Alla önskas en fin och trevlig vecka!

Lena

Denna nyhet är riktad till: UTV

Skapad av Lena Ivarsson