Var med att bidra med förslag på teman inför höstens pedagogiska inspirationsdag!

Spara favorit 13 mar mars 2017

Avdelningen för Utbildningsnära tjänster (UNT) vid Universitetsbiblioteket (UB) anordnar årligen en pedagogisk inspirationsdag, med inbjudna gäster både från Mittuniversitet och andra lärosäten. Vi vill på det sättet lyfta goda pedagogiska exempel ur vår och andras verksamhet samt skapa utrymme för en pedagogisk dialog vid lärosätet.

Den 19 oktober 2017 anordnas årets inspirationsdag och för att dagen ska få ett relevant innehåll för dig behöver vi få en inblick i vilka områden inom pedagogik/lärande som är extra intressanta. För att samla allas åsikter har vi skapat ett enkelt webbformulär där vi vill att du skriver tre nyckelord som beskriver dina hjärtefrågor inom utbildning, pedagogik och digitala lärmiljöer. Tillsammans kommer allas bidrag att sorteras i ett ordmoln och vi får en bild av vilka teman som är särskilt aktuella just nu.

Var med och bidra med dina åsikter här: https://www.menti.com/f3b840
(den 24mars är sista dagen om du vill medverka)

Kontaktperson: Björn Biller

Tack för din hjälp!