Kickis veckoinfo v.50

Spara favorit 19 dec december 2016

Avdelningsgemensamt
Ni som ska ha beredskap under julen, kolla på beresdkaplistan det är vissa ändringar gjorda utifrån att några av er har ändrat era ledigheter.

Studentkommunikation
Nu är Öppet hus genomfört även i Sundsvall! Det gick överlag bra, trots två akutfall med en ambulansfärd och en skjuts av vaktis till akuten. (Tjejen som föll i hop i ett anfall, och slog huvudet så illa så hon temporärt tappade minnet, visade sig vara en arbetskamrat till Marlenes pappa. Vi har fått höra att hon nu mår bättre. Fyra stygn i pannan. Enligt citat på Facebook tyckte hon dock att paneldebatten "var väldigt intressant" - en liten tröst till samhällsvetarna som nog blev ganska chockade. Guldstjärna till Elin som höll huvudet kallt och hämtade sin kunniga sjuksköterskestudent!)

Det var närmare 500 besökare föranmälda. Rebecka hade skyltat väldigt bra och tydligt, så det var till och med många som hittade ända bort till R-huset och civilingenjörsutställningen. En förbättring mot tidigare år!

Rebecka förbereder nu en enkät som ska skickas till alla lärare som föranmält grupper. Vi kommer även att samla in synpunkter från våra studentambassadörer och vår personal. Tack till alla som engagerat sig för att genomföra Öppet hus!

Praktikanter
Marlene har lagt ett dokument i mappen Praktikanter som ni hittar under Kommunikation/Avdelningen, där ni väldigt gärna får lägga in förslag på praktikuppgifter till våra tre praktikanter som börjar i januari. Det kan vara både stort och smått. Fyll även i ert namn, tillika beställare och bollplank för uppgiften, samt hur ni uppskattar omfattningen i tid och om de bör vara en eller flera. Marlene, Krister och Rebecka får sedan fundera och fördela och återkomma med en plan.

Digital kommunikation
Lena och Bengt har kallat utbildningskommunikatörerna till webbmöte i Östersund på onsdag. Vi kommer att prata om utbildningssidorna, bland annat kopplat till Atlas. Maud Albertsson som jobbar med Atlas kommer att berätta mer om vad som är på gång och möjligheter som finns.

Universitetskommunikation
Mittuniversitetets julkort för 2016 är på gång från Mats.

Forskningskommunikation
Mer filminspiration: LTH:s härliga julkalender är väl värd att kolla in och inspireras av http://www.lth.se/julkalender/2016/

Idag säger vi stort grattis till Linda A som fyller år!!

Nu är det slutspurt inför julledigheterna! Jag är på plats i Sundsvall hela veckan, men har en hel del möten. Jag kommer att vara ledig den 23 dec samt i mellandagarna. I ledighetsdokumentet står att jag även ska vara ledig 2-5 jan, men jag har inte riktigt bestämt mig än, beror lite på hur mycket jag har att göra, främst i forskningsprojektet. Oavsett var jag är så är jag nåbar alla dagar.

Hoppas veckan blir bra och ha en fantastisk jul - tack för alla fantastiska insatser under året så ses och hörs vi på de nya året med nya krafter!

/Kicki

Denna nyhet är riktad till: KOM

Skapad av Kicki Strandh