Info gällande schema för läsperiod 4 (vecka 12/13-22)

Spara favorit 29 dec december 2016

Hej!

Vill ni vara snälla och vidarebefordra detta till er undervisande personal på avdelningen.

Sista dag för inlämning av schemaunderlag till kurser som går i Läsperiod 4 (v.12/13-v.22) är 15 jan, om studenterna ska få schemat synligt på webben enligt rektorsbeslutet som är 1 månad innan kursstart.

Schemamallar hittar ni på http://www.miun.se/medarbetare/stod/schema/schemaunderlag-och-information

Dessa skickas via e-post till resp. ort schemasvl@miun.se eller schemaosd@miun.se där kursen ska gå. Då vi använder Nilex som ärendesystem så ser vi gärna att varje e-post bara innehåller ett schemaunderlag och att ni använder er av ärendenumret ni blir tilldelade vid ev. ändringar och tillägg genom kursens gång.

Gott Nytt År!

Tack på förhand

/Schemafunktionen

Helen Holoch