Avdelningschefen informerar V48

Spara favorit 27 nov november 2016

Nu gör vi ett försök med att gå över till medarbetarportalen. Jag hoppas att det kommer att fungera. Vi gör en kort avstämning på onsdag. För säkerhets skull skickar jag denna veckas information både via utv-aktuellt och medarbetarportalen. Förhoppningsvis kan vi köra via portalen fullt ut fr o m V49.

Man blir lite lurad när man sitter inomhus och tittar ut på den blå himlen och den strålande solen. När man kommer ut känner man av snålblåsten som inte alls är så skön. Trots blåsten får vi väl säga att vi har ett fint förstaadventsväder. Jag hoppas att alla har haft en härlig förstaadventshelg.

I lördags var jag och Hampus, mellansonen, till mina föräldrar och bakade lussebullar och kakor. Vi hade så roligt. Till och med min 77-årige pappa deltog med stor entusiasm i baket och jag är ganska säker på att det var första gången i livet som han bakade lussebullar. 

Här följer lite allmän information:

Vi fick i fredags kalendrar i våra fack. De som inte har bruk för sin kalender kan skicka tillbaka den till vaktmästeriet med internposten.

Det har nu äntligen ordnat sig med en studentsamordnare för lärarutbildningen (någon som sköter den typ av uppgifter som Vivian skötte). Det blir Sanna Jansson som blir studentsamrodnare på 75 procent från och med 2017-01-01. Jag hoppas att detta kommer att underlätta för oss. 

På onsdag bjuder ULL in till en spännande förmiddag med olika forskningspresentationer. Jag hoppas att ni har möjlighet att delta i detta. På onsdag eftermiddag är det avdelningsmöte. Det är de gemensamma aktiviteter jag kan komma på nu. Jag tror också att några medarbetare kan tänkas vara i Östersund på öppet hus på onsdag.  

Jag arbetar på annan ort på måndag och nås via mobil och mail under hela dagen. Tveka inte att höra av dig om du vill komma i kontakt med mig. 

Den här veckan kommer jag att tillbringa mycket tid på kontoret, dvs det är förvånansvärt få möten inbokade. Min vecka ser ut så här:

mån 28/11

Heldag    Arbete på annan ort

tis 29/11

8:30-10:00    Skype-möte

10:00-12:00    Planering med Marie

ons 30/11

9:00-11:00    Handledning

15:00-16:00    Avdelningsmöte

tor 1/12

10:00-12:00    Möte om validering av VFU

13:00-15:00    Ledningsgrupp UTV

fre 2/12

 

Jag hoppas alla får en fin vecka!

Lena

Denna nyhet är riktad till: UTV

Tillbaka till toppen
Stäng meny
Favoriter /globalnavigation/closemenu