Resultatdialog 2019 – Vetenskapsrådets årliga konferens inom utbildningsvetenskap den 3-4 december 2019

Spara favorit 28 aug augusti 2019
50vit

Save the date! Göteborg 3-4 dec 2019: Resultatdialog 2019 – Vetenskapsrådets årliga konferens inom utbildningsvetenskap

Konferensen presentera nya rön inom utbildningsvetenskaplig forskning och fungerar som en mötesplats för forskare och andra som är intresserade av utbildningsfrågor. Ett 30-tal nyss avrapporterade forskningsprojekt kommer att presenteras.

Konferensen är avgiftsfri. Anmälan öppnar i september.

Se mer information om program och anmälan på konferensens hemsida:

Vi uppdaterar hemsidan kontinuerligt.

Keynote är professor Diane Mayer, University of Oxford, som föreläser på temat Retention and success in early career teaching: A situated perspective on learning teaching and doing teaching.

Varmt välkomna!

Vetenskapsrådets utbildningsvetenskapliga kommitté, UVK, och Utbildningsvetenskapliga fakulteten vid Göteborgs universitet.

Kontaktperson:
Professor Karin Rönnerman