STINT Seminarium: Studentrekrytering från Kina, den 26 april 2019

Spara favorit 28 mar mars 2019
50vit

Seminarium: Studentrekrytering från Kina

Kinesiska studenter utgör den största utländska studentgruppen på svenska universitet. Totalt reser över 600 000 studenter från Kina utomlands för att studera enligt uppgifter från Kinas utbildningsdepartement. Majoriteten väljer att studera i engelsktalande länder.

Detta seminarium som organiseras av STINT och Svenska institutet fokuserar på hur svenska lärosäten arbetar med studentrekrytering från Kina.

Datum: 26 april, 13:00 till 15:00

Plats: STINT, Mäster Samuelsgatan 60, Stockholm

Registrering: Seminariet är kostnadsfritt. Sista anmälningsdag: måndag 22 april. Mer information och registrering

Varmt välkommen!

I STINTs personuppgiftspolicy förklarar vi hur vi samlar in och använder information om våra användare, och hur vi skyddar våra användares integritet.

In STINT’s Privacy Policy, STINT describes its processing of personal data, including the purposes for which personal data is processed, the types of personal data that may be collected and the measures taken by STINT in order to protect personal data.

Vänliga hälsningar/Kind regards,

cid:image001.jpg@01D3E6CE.ED0EADD0

STINT, The Swedish Foundation for International Cooperation In Research and Higher Education

P.O. Box 3523, SE-103 69 Stockholm, Sweden