Seminarium: Akademiska samarbeten med kinesiska universitet – Erfarenheter från Sverige

Spara favorit 13 mar mars 2019
50vit

Svenska lärosäten har under de senaste åren haft en ökad internationaliseringsgrad. Detta har medfört större möjligheter att bedriva ny forskning, få tillgång till infrastruktur och resurser samt för forskare och studenter att lära sig mera om omvärlden.

I detta seminarium som organiseras av STINT och SUHFs expertgrupp för internationalisering kommer ett antal svenska forskare att diskutera sina erfarenheter av arbete med kinesiska forskare. Seminariet avslutas med en paneldebatt kring möjligheter och utmaningar att samarbeta med kinesiska universitet.

Datum: 16 april, 13:00 till 15:00

Plats: STINT, Mäster Samuelsgatan 60, Stockholm

Registrering: Seminariet är kostnadsfritt. Sista anmälningsdag: tisdag 9 april. Mer information och registrering

Varmt välkommen!

I STINTs personuppgiftspolicy förklarar vi hur vi samlar in och använder information om våra användare, och hur vi skyddar våra användares integritet.

In STINT’s Privacy Policy, STINT describes its processing of personal data, including the purposes for which personal data is processed, the types of personal data that may be collected and the measures taken by STINT in order to protect personal data.

Vänliga hälsningar/Kind regards,

cid:image001.jpg@01D3E6CE.ED0EADD0

STINT, The Swedish Foundation for International Cooperation In Research and Higher Education

P.O. Box 3523, SE-103 69 Stockholm, Sweden