Utlysning av stipendier från STINT

Spara favorit 8 nov november 2019
50vit

STINT, Stiftelsen för internationalisering av högre utbildning och forskning, tillsammans med Japan Society for the Promotion of Science (JSPS) utlyser härmed stipendier för forskningsvistelser i Japan genom två olika program.

JSPS Postdoctoral Fellowship Program (Short-term)

JSPS Postdoctoral Fellowship Program (Short-term) erbjuder PhD-studenter som är i slutfasen av sin utbildning, liksom nyblivna doktorer ett post-docstipendium för 1-12 månaders forskningsvistelse i Japan. Programmet är öppet för forskning inom humaniora, naturvetenskap och samhällsvetenskap.

Mer information om programmet och länk till ansökningsblankett

Sista ansökningsdag är 31 januari 2020 kl.17:00.

JSPS Summer Program

JSPS Summer Program 2020 vänder sig till mastersstudenter, doktorander och nyblivna doktorer för att under två sommarmånader få en möjlighet att bekanta sig med Japan och japansk forskning. JSPS Summer Program är öppet för forskning inom humaniora, naturvetenskap och samhällsvetenskap. Stipendiater väljs med utgångspunkt i deras möjliga bidrag till ett förbättrat forskningssamarbete mellan Japan och Sverige.

Mer information om programmet och länk till ansökningsblankett

Sista ansökningsdag är 7 februari 2020.

STINT, The Swedish Foundation for International Cooperation in Research and Higher Education, in collaboration with the Japan Society for the Promotion of Science (JSPS) awards scholarships for research stays in Japan through two programmes.

JSPS Postdoctoral Fellowship Program (Short-term)

JSPS Postdoctoral Fellowship Program (Short-term) awards PhD students close to graduation as well as recently graduated doctors a post-doc scholarship for 1 to 12 months research stay in Japan. The program is open for research in all fields of the humanities, social sciences and natural sciences.

More information about the programme and link to the application form

Deadline to apply is 31 January 2020 before 17.00 (CET).

JSPS Summer Program

JSPS Summer Program 2020 gives Master’s and PhD students as well as recently graduated doctors a possibility to receive an orientation on Japanese culture and research systems during two summer months. The program is open for research in all fields of the humanities, natural sciences and social sciences. Candidates are selected based on their potential contribution to strengthened research collaboration between Japan and Sweden.

More information about the programme and link to the application form

Deadline to apply is 7 February 2020.

Vänliga hälsningar/Kind regards,
STINT

I STINTs personuppgiftspolicy förklarar vi hur vi samlar in och använder information om våra användare, och hur vi skyddar våra användares integritet.

In STINT’s Privacy Policy, STINT describes its processing of personal data, including the purposes for which personal data is processed, the types of personal data that may be collected and the measures taken by STINT in order to protect personal data.

Skickat med Paloma

Skapad av Kristina Hallgren