Inbjudan: En heldag om disciplinfrågor den 26 november 2019

Spara favorit 14 okt oktober 2019
50vit

Detta går ut till er som tidigare mottagit en inbjudan till IfU:s konferens om disciplinfrågor inom högskolan i Uppsala den 26 november.

SUHF (Sveriges Universitets- och högskoleförbund) tillsammans med UKÄ (Universitetskanslersämbetet) kom att lägga en workshop i Stockholm om disciplinfrågor samma dag, den 26 november 2019, som IfU:s konferens. Efter viss tvekan, och efter att ha rådgjort med några av dem som anmält sig, bestämde vi oss för att samordna de två arrangemangen. SUHF har välvilligt ställt upp på en sådan samordning.

Detta innebär några viktiga förändringar i form av att vi har kortat ner vårt program till förmiddagen. Sedan kommer det finnas möjlighet att slå ihop sig med SUHF och UKÄ och delta i en lunch samt en workshop på eftermiddagen. Under viss tid av eftermiddagen (14:00 – 15:30) upptar programmet rundabordssamtal. De som deltar i IfU:s konferens kan bilda egna bord under dessa samtal.

För eftermiddagen så tillkommer en avgift för alla deltagare. Att enbart delta i förmiddagen kostar inget.

Fullständig information finns på denna länk:

I och med att vi flyttat vår konferens till Stockholm så krävs för deltagande att alla går in och anmäler sig i anmälningsformuläret som hittas genom länken ovan.

Vi hoppas att så många som möjligt vill delta!

Ronja Österud och Sverker Scheutz

ifu@jur.uu.se

Inbjudan

SUHF, UKÄ och Institutet för utbildningsrätt (IfU) vid Uppsala universitet inbjuder till en heldag om disciplinfrågor.

Under förmiddagen, med start kl 10:00, genomför Institutet för utbildningsrätt vid Uppsala universitet en konferens om disciplinfrågor riktad till handläggare av disciplinärenden. Under eftermiddagen samordnas konferensen med SUHF:s workshop Disciplinnämndernas arbete i ett nationellt perspektiv.

Dag: 26 november 2019

Tid: Konferens kl. 10:00 - 12:00 (kaffe och registrering från 09:30), därefter serveras lunch kl. 12:00 och kl. 13:00 - 16:00 genomförs workshopen

Plats: Folkungagatan 90, Stockholm

(Närmaste tunnelbanestation är Medborgarplatsen)

Pris: Deltagande hela dagen eller enbart eftermiddag kostar 900 kr för statliga myndigheter; för övriga 1 125 kr, inkl 225 kr moms. Deltagande endast förmiddag är gratis.

Skapad av Ronny Asp