Administratör i högskolan 2019 den 4-5 december i Stockholm

Spara favorit 8 okt oktober 2019
50vit

Utveckla dig själv och i rollen som administratör

Det kommer verkligen att bli två stycken fullmatade dagar på konferensen Administratör i högskolan den 4-5 december i Stockholm. Om du arbetar som administratör i högre utbildning är detta verkligen ett utmärkt tillfälle att utveckla dig själv och i din roll som administratör! Vi har skräddarsytt innehållet för att du ska vara redo att tackla förändringar och få ett försprång i din yrkesroll. Läs hela programmet här

Efter att du har genomfört utbildningen kommer du ha konkreta verktyg som blir ovärderliga i ditt dagliga arbete. Vi är dessutom väldigt nyfikna på att få lyssna till ett praktikfall från Linköpings universitet:

Maria Hugo-Lindén och Jenny Ewen arbetar som samordnare respektive administratör på Linköpings universitet. Under deras presentation kommer de att berätta om deras framgångsrika arbete med den interna kommunikationen med fokus på informationsflöde och samarbete, tekniska lösningar/arbetssätt samt den viktiga interaktionen mellan medarbetare. Mycket intressant!

Förutom all ny kunskap och nya insikter är konferensen Administratör i högskolan verkligen en utmärkt plattform för möten och interaktion. Missa inte denna unika möjlighet att få träffa och nätverka med kollegor från hela Sverige. Välkommen till Stockholm den 4-5 december!

Christine Angerman
Centrum för kunskapsutveckling

Här kommer mina kontaktuppgifter och programmet till konferensen Administratör i högskolan den 4-5 december i Stockholm.

En separat bokningsbar workshop (Administrative Personnel English) hålls den 6 december.

På konferensen avhandlas bland annat:

·         GDPR för administratörer – vad är kritiskt för dig i din roll att förstå och tillämpa?

·         Effektiva texter och samtal: så når du fram med klarspråk

·         Den internationella högskolemiljön: så kommunicerar du effektivt på engelska

Vid anmälan av 1-2 personer kan jag erbjuda 300 kr i rabatt/ person om man deltar på konferensen och 500 kr/ person om man även deltar på workshopen.

Grupprabatt:

Vid anmälan av tre eller flera deltagare kan jag erbjuda en grupprabatt:

Person 3-7 som bokar sig erhåller en rabatt på 10% rabatt/ person

Person 8-15 som bokar sig erhåller en rabatt på 15%/ person

Observera att rabatten endast gäller om bokning sker via mig.

Vid en anmälan behöver jag följande uppgifter:

• Namn och befattning
  • Emailadress och telefonnummer