Registerforskning 2018 – En konferens om registerbaserad forskning, 17 oktober 2018

Spara favorit 12 sep september 2018
50vit

Välkommen till Registerforskning 2018

När: 17 oktober 2018
Tid: 9.30 - 16.30
Var: City Conference Center, Barnhusgatan 12-14, Stockholm
Deltagaravgift: 1 095 kronor exkl moms per deltagare
Sista anmälningsdag: 2 oktober

Konferensen är en chans för dig som arbetar med registerbaserad forskning att träffa andra inom området. Vi välkomnar deltagare som jobbar med registerbaserad forskning från alla lärosäten, myndigheter och företag i Sverige.

Under förmiddagen får du bland annat lyssna till Cecilia Magnusson Sjöberg från Stockholms Universitet som berättar om aktuell lagstiftning – Forskningsdatautredningen och GDPR samt till Jörgen Svidén från Centrala Etikprövningsnämnden.

Under eftermiddagen har vi parallella seminarium med registerhållande myndigheter och inbjudna forskare. Bland annat får ni lyssna till Statistiska Centralbyrån, Socialstyrelsen, Biobank Sverige, och Vetenskapsrådet.

Varmt välkomna!

För mer information, program och anmälan, klicka här.

Registerforskning 2018  är en uppföljning av Forskardagen 2017 – konferensen för registerforskning.
I år är Vetenskapsrådet huvudarrangör och genomför konferensen i samverkan med
bland annat Statistiska centralbyrån, Socialstyrelsen, Biobank Sverige och FORTE.

Frågor om din anmälan? Kontakta anmälningsadministratören
support@meetagain.se  I  08-664 58 00

Frågor om konferensinnehållet? Kontakta Vetenskapsrådet