eFörvaltningsdagarna 2018

Spara favorit 3 maj maj 2018
50vit

 

Sveriges största mötesplats kring digitaliseringen av det offentliga - eFörvaltningsdagarna 2018

webbversion

 

e-förvaltningsdagarna 2018 - Nästa generations digitala förvaltning

 

 

 

 

 

 

 

Äntligen! Programlansering 2018

I dag lanserar vi programversion nr 1.0 inför e-förvaltningsdagarna 2018.

Årets programråd har satt ihop ett konferensprogram med utgångspunkt i den samlade uppfattningen om att landets digitala mognad behöver ökas.

Vi hoppas kunna överträffa det mesta du tidigare deltagit vid. Massor av spännande nyheter från vår omvärld och spår som, Digital transformation, innovation, AI och cybersäkerhet är några av de kunskaper du tar med dig hem från årets version av Sveriges största mötesplats om och kring digitaliseringen av det offentliga Sverige.

 

Detta blandat med smarta och prisvinnande praktikfall att direkt lära av och ta med dig hem för vidareutveckling, gör att du redan idag bör boka din plats till e-förvaltningsdagarna 2018.

 

 

 

När du besöker dagarna tar du bland annat del av:

 

Jan Eliasson
fd Vice generalsekreterare vid FN

Vi är mycket stolta över att kunna presentera en av världens främsta förhandlare med stor internationell framgång som diplomat och medlare i möten med ledare i samband några av världens största konflikter.

Jan Eliasson krönte sin karriär som vice Generalsekreterare vid FN och nu är han hos oss för att dela med sig av sina erfarenheter och tips kring ledarskap och förhandlingens enorma kraft i samband med genomförandet av större förändringar av samhällen.

 

 

 

United Nations e-gov survey 2018
- The global status for eGovernment, where is the succees and what are the barriers?

Since 2001 UN has published the eGov report and it has helped many leaders to get the insight how the digital society will change the daily life for all our citicens.  Now its time for Europe and Sweden.
Vincenzo Aquaro , Chief digital government at the United Nations

.

 

 

 

 

Vilken framtid har välfärdssamhället i en digitaliserad Värld?


 I en allt högre takt ökar medborgarnas förväntningar på vad nationalstaten ska erbjuda i en digital värld – inom allt från e-förvaltning och service till smarta städer och förnyade demokratiska processer.

Kommer välfärdssamhället att kunna anpassa sig till förväntningarna, eller utmanas den i sina grundvalar av nya digitala alternativ?

Mats Lewan, futurist, journalist och forskningsanalytiker arbetar i ett forskningsprojekt med fokus på nationalstatens framtid. I sin presentation ger han oss en bild av välfärdssamhällets chans till överlevnad, vart utvecklingen är på väg, och varför?
 

 

Björn A Ling (Fd Starrin)

Låt dig inspireras av en av landets vassaste föreläsare, skådespelare  och komiker på temat att våga fatta beslut och ta ansvar för dem.

Din Jävla fegis! svingar vilt bland den svenska fegheten och är en hyllning till livet och konsten att ta vara på det. Allt kryddat med en stor portion värmländsk humor och musik. Björn återkommer även till kvällens bejublade bankett.

 

 

 

 

 

 

 

 

Spionage i nutid - så skyddar vi oss

När Storbritannien och Ryssland hamnat mitt i en spionskandal hur ser egentligen hotet ut emot svenska organisationer, företag och myndigheter?  Vilka är aktörerna och hur går de tillväga? Vad kan vi göra för att skydda oss och i förlängningen samhället?

Carolina Angelis, VD på Yobany, med tjugo års erfarenhet inom både den civila och militära underrättelsetjänsten.

 

 

 

RPA som framgångsfaktor
- Vinnarens bästa tips

Trelleborgs kommun, vinnare av Ediamond Award 2017, delar med sig av erfarenheterna från året efter införandet av sin prisvinnare RPA på arbetsmarknadsförvaltningen och socialförvaltningen 2017. Hur gick det och vad händer i framtiden? Hur kan du själv komma vidare med RPA?
Mikael Karlsson, enhetschef Socialförvaltningen, Trelleborgs kommun

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Många av platserna i utställningen är redan uppbokade!

- Har du något viktigt att informera om under e-förvaltningsdagarna 2018?

eFörvaltningsdagarna besöks årligen av mellan 800-1000 intresserade deltagare som alla har möjlighet att påverka eller direkt besluta om inriktning, samverkan och investeringar kopplat till e-förvaltning och digitalisering.

Kanske har du något intressant att berätta i utställningen eller vill du belysa något viktigt på scenen? Klicka på länken nedan och låt oss veta att du är intresserad av en förutsättningslös diskussion så kontaktar vi dig inom kort.

 

 

 

 


Detta mail har skickats av eFörvaltningsdagarna| eforvaltningsdagarna.se

eFörvaltningsdagarna arrangeras av Hexanova Events AB.

info@hexanova.se | hexanova.se

© 2015 Hexanova AB, Fiskhamnsgatan 2, 414 58 Göteborg, 031-719 05 00

 

 

 

 

 

Skapad av Kristina Hallgren

Tillbaka till toppen
Stäng meny
Favoriter /globalnavigation/closemenu