Kvalitetsdrivet 18 april 2018 Universitets- och högskolerådets fjärde främjandekonferens

Spara favorit 8 feb februari 2018
50vit

Den 18 april 2018, anordnar Universitets- och högskolerådet sin fjärde främjandekonferens – Kvalitetsdrivet 2018 – för breddad rekrytering och breddat deltagande i högskolan, jämställdhet och studentmobilitet.

Konferensen äger rum på Näringslivets hus i Stockholm och riktar sig till beslutsfattare och medarbetare vid lärosäten, myndigheter och intresseorganisationer inom hela utbildningsområdet.

År 2018 är Kvalitetsdrivet en dagkonferens som börjar med frukost och avslutas med mingel för dem som inte har bråttom hem.

Programmet är en fläta av områden som går i och ur varandra. Vi diskuterar breddad rekrytering och deltagande utifrån nationella minoriteter, social bakgrund, kön och etnicitet korsat med betydelsen av vägledning, jämställdhetsarbete och #metoo. Vi tar oss an dessa ämnen utifrån svenskt och internationellt perspektiv med hjälp av en rad spännande föreläsare från svenska och utländska lärosäten, myndigheter, organisationer och nätverk.

Hjärtligt välkommen till ännu en konferens med inspiration och handfasta tips för att främja ett bredare deltagande i högskolan!

Sista anmälningsdag är den 1 mars.

För program och anmälan, vänligen besök:

Vid frågor, kontakta: kvalitetsdrivet@uhr.se

Konferensen kostar 1 800 kronor som faktureras efter sista anmälningsdag. I priset ingår frukost, lunch, fika och mingel.

kvalitetsdrivet-2018-753x265

Universitets- och högskolerådets fjärde främjandekonferens – Kvalitetsdrivet 2018 – för breddad rekrytering och breddat deltagande i högskolan, jämställdhet och studentmobilitet. 18 april 2018, Näringslivets hus, Stockholm.

Skapad av Kristina Hallgren

Tillabaka till toppen