Konferens 21 mars, dialogforum och utlysning: Marknad för klimat och resurseffektiva material och produkter

Spara favorit 8 feb februari 2018
50vit

Dialogforum och utlysning: Marknad för klimat och resurseffektiva material och produkter

Eftersom utlysningen är inom ett område där forskare kanske inte i första hand tänker på möjligheten till finansiering från Energimyndigheten, vore det toppen om ni kunde hjälpa till och sprida ordet om utlysningen till relevanta forskare! Vi vänder oss både till forskare inom teknik- och naturvetenskap liksom samhällsvetenskap. Exempelvis inom bygg och anläggning, företagsekonomi, informatik, konsumtion, livscykelanalys, kognitionsvetenskap, nationalekonomi, kommunikationsvetenskap, miljöpsykologi och transitionsforskning.

Tipsa gärna relevanta forskare om:
Konferensen "Marknad för klimat- och resurseffektiva material och produkter" som kommer gå av stapeln 21 mars i Stockholm. Dagen bjuder på inspirerande presentationer kring bland annat nya möjligheter att synliggöra och ställa krav på klimat- och resursprestanda liksom pågående arbete inom myndigheterna och EU, rundabordsdiskussioner kring utvecklingsbehov och projektidéer, och sist men inte minst finansieringsmöjligheter.
Utlysningen "Utveckla framtidens marknader för klimat- och resurseffektiva material och produkter", som öppnade idag.

Tack för hjälpen med att nå ut!

Vänliga hälsningar,
Sara

Sara Malmgren
Avdelningen för forskning och innovation