Inbjudan till Energimyndighetens konferens Perspektiv på energi 6-7 december 2017

Spara favorit 5 sep september 2017
50vit

 

Konferensen Perspektiv på energi 6-7 december

 

Välkommen att vidga perspektiven om vad som krävs för att nå hållbara energisystem. Vi diskuterar tvärvetenskapens, samhällsvetenskapens och humanioras roll i arbetet mot hållbara energisystem och kommer bland annat ta del av forskarpresentationer. Energimyndigheten presenterar nya satsningar på energiforskning med samhälls- och användarorienterade perspektiv.

 

Välkommen till Energimyndighetens konferens Perspektiv på energi i Stockholm den 6-7 december. Konferensens första dag innehåller forskarpresentationer om projekt som rör samhälls- och användarorienterade perspektiv på energi, energiekonomi- och politik och energisystemfrågor.

 

Konferensens andra dag fokuserar på aspekter av samverkan och hur forskningsresultat kan bli en del av beslutsfattande inom olika sektorer och på olika nivåer. I slutet av dagen kommer Energimyndigheten att blicka framåt och skapa möjligheter till att hitta nya samarbetspartners, både bland forskare och praktiker.

 

Vem riktar sig konferensen till?

 

Perspektiv på energi är Energimyndighetens konferens till för dig som arbetar med eller är intresserad av energifrågor ur samhällsvetenskapliga och tvärvetenskapliga perspektiv. Konferensen hålls för första gången och utgör en startpunkt för Energimyndighetens kommande satsningar inom detta område med fokus på energifrågor med användar- och samhällsperspektiv.

 

Välkommen att få nya perspektiv på energi och att starta samtalet med oss!

 

Klicka här för att komma till anmälan

Mer information kommer efterhand att finnas via länken:
www.energimyndigheten.se

Kontakt:
Marie Claesson, Marie.Claesson@energimyndigheten.se eller Josefin Thoresson, josefin.thoresson@energimyndigheten.se

Skapad av Ronny Asp

Tillabaka till toppen
Stäng meny
Favoriter /globalnavigation/closemenu