Inbjudan till dialogmöte med Universitetskanslerämbetet och Vetenskapsrådet 29 jan 2018

Spara favorit 30 nov november 2017
50vit

INBJUDAN TILL DIALOGMÖTE

Hur bör det nationella kvalitetssäkringssystemet av forskning utformas? Hur kan olika myndigheters uppföljningar och utvärderingar av verksamheter vid universitet och högskolor samordnas? Hur fortskrider arbetet med att utveckla indikatorer för uppföljning utifrån de forskningspolitiska målen?

Välkommen till ett dialogmöte kring dessa frågor som Universitetskanslersämbetet och Vetenskapsrådet arrangerar den 29 januari 2018. På mötet informerar vi om de uppdrag som Universitetskanslersämbetet och Vetenskapsrådet har fått av regeringen och hoppas på frågor om, och synpunkter på, det pågående arbetet.

Anders Söderholm, generaldirektör på Universitetskanslersämbetet, och Sven Stafström, generaldirektör på Vetenskapsrådet, samt ansvariga utredare från båda myndigheterna deltar i dialogmötet.

Program och mer information skickas ut senare.

Varmt välkomna!

Anders Söderholm och Sven Stafström

Anmäl dig här >>

Datum: Måndag den 29 januari 2018