Susanna Öhman slutar som dekan

Spara favorit 11 apr april 2018

Susanna Öhman har valt att inte kandidera till en ny period som dekan för HUV från och med i sommar. 1 augusti tillträder hon som akademichef på Högskolan i Halmstad, ett förordnande på tre år.

–      Det är en ny kul utmaning, jag har alltid jobbat här och det ska bli kul med ett nytt lärosäte. Och jag har fått ett bra intryck av Halmstad.

Under förordnandet kommer Susanna Öhman vara tjänstledig från Mittuniversitetet. Hon har dock tänkt att fortsätta ha forskningssamarbete med RCR och sociologi. Till Halmstad ska hon veckopendla.

Valberedningen för fakultetsnämnden har fått förlängd tid för arbetet med att komma med förslag på ny dekan. De som har förslag till valberedningen uppmanas att skicka dem till Karin Olsson på HUV-kansliet.