Helena Wallskog blir chef för INFRA

Spara favorit 31 okt oktober 2018

Helena Wallskog kommer att utses till chef för den nya avdelningen för infrastruktur, INFRA, inom förvaltningen.

Den nya avdelningen är en del av den omorganisation inom förvaltningen som rektor beslutat om.

Helena Wallskog kommer att börja sin anställning den 7 januari 2019 och vara stationerad i Östersund. Under perioden den 1 november till den 6 januari är Anders Hallberg tillförordnad chef för avdelningen.

Helena arbetar för närvarande som chef på Arbetsförmedlingens IT-avdelning med primärt ansvar för Servicedesk, Övervakning, ITSM-processer och verktyg.

– Jag brinner för att arbeta med och för människor vilket gör att jag ser mycket fram emot möjligheten att, tillsammans med medarbetarna på den nya avdelningen för infrastruktur, utveckla Mittuniversitetets service till medarbetare och studenter, säger Helena.

Helena bor på Frösön tillsammans med sin man och sina tre barn.

– På fritiden återfinns jag i skidbacken, på isen eller i löpspåret, berättar Helena.