Forskar Grand Prix – tävla i presentationsteknik med din forskning

Spara favorit 7 sep september 2017
Benny Thörnberg, forskare på STC, kom på tredje plats i riksfinalen 2014

Är du forskare och gillar utmaningar? Delta i Sveriges största tävling i presentationsteknik för forskare. I Forskar Grand Prix tävlar du i att presentera din forskning på bara fyra minuter. Nu har du chansen att direktkvalificera dig direkt till finalen i Stockholm.

”Vad forskar du om?” är kanske den vanligaste frågan du får som forskare. Att kunna svara på den på ett enkelt och engagerande sätt ökar dina chanser att nå ut med din forskning. Deltar du i Forskar Grand Prix du tvingas du tänka efter vad kärnan i din forskning är för att under fyra minuter kunna presentera den på ett slagkraftigt, intressant och levande sätt.

Nu har du chansen att direktkvalificera dig till finalen på Nalen i Stockholm den 28 november 2017. Förbered en max 4 minuter lång presentation om din forskning. Presentationen ska framföras på svenska. Du får använda hjälpmedel som Powerpoint, rekvisita, kläder, filmer m.m. men tänk på att du ska kunna framföra presentationen live på en scen. Spela in presentationen med mobiltelefon eller dylikt. Ladda upp filmen på Youtube och skicka länken.

Observera att Mittuniversitetet inte arrangerar egna tävlingar i år. Vill du vara med så har du här chansen att direktkvalificera dig.

Läs mer om Forskar Grand Prix och reglerna för tävlingen.

Du kan också kontakta Anders Mossing på kommunikationsavdelningen om du har funderingar kring att delta och vill ha mer information.

Tillbaka till toppen
Stäng meny
Favoriter /globalnavigation/closemenu