HEEL-seminarie den 14 feb

Spara favorit 8 feb februari 2017

Välkommen på ett arbetsseminarium för forskning inom e-lärande den 14 feb kl.10.00-12.00. Seminariet äger rum via AdobeConnect så möjligheten att delta är ortsoberoende.

Tisdagen den 14 februari kl.10.00-12.00 är du välkommen till nästa HEEL-seminarium. Fanny Pettersson, Umeå universitet presenterar en studie om distansundervisning och utveckling av pedagogisk kompetens. Vidare medverkar även Sandra Burri Gram Hansen, Aalborgs universitet, med en studie om Educational Technologies and Persuasive Learning Design.

HEEL-seminariet äger rum via AdobeConnect så möjligheten att deltaga är ortsoberoende. Adressen till Connectrummert är - https://connect.sunet.se/heel
Ingen föranmälan behövs. Logga gärna in 10 minuter innan officiell starttid så att ljud och bildinställningar är klara innan starttiden.

Bidrag sökes till 2017 års HEEL-seminarier. Läs mer här!Lyssna

Sedan våren 2013 driver Mittuniversitetet ett arbetsseminarium för forskning inom e-lärande, kallat HEEL-seminariet. Seminariet körs tre gånger per termin och inkluderar även sedan våren 2016 Aalborgs universitet, Kungliga Tekniska Högskolan och Umeå universitet.