Introduktionsutbildning för nyanställda 13 november

Spara favorit 16 okt oktober 2017

Mittuniversitetets ledning hälsar dig som nyanställd medarbetare, varmt välkommen till en introduktionsutbildning den 13 november. Sista anmälningsdag 3 november.

Nya medarbetare, som anställts sedan förra introduktionsutbildningen i april 2017, välkomnas till en introduktionsutbildning för nyanställda. Syftet med utbildningen är att presentera Mittuniversitetet och våra olika verksamhetsområden för att ge dig en övergripande bild av lärosätet och våra strategiska satsningar. Introduktionen ska underlätta för dig som nyanställd att se din del i helheten och hur du kan bidra till att uppfylla våra gemensamma mål.

Under eftermiddagen kommer det även att finnas möjlighet att få ta en porträttbild som kan användas på den personliga sidan på miun.se.

Ledningen presenterar Mittuniversitetets verksamhet

Måndag den 13 november, bildkonferenssal C013 samt C014, Campus Sundsvall, och Q221, Campus Östersund, kl. 9–13 (inklusive lunch).

09.00 Kaffe

09.15–11.00 Välkommen till Mittuniversitetet
Mittuniversitetets utbildningsverksamhet
Rektor Anders Fällström (Sundsvall), Prorektor Mats Tinnsten (Östersund)

11.00–12.00 Mittuniversitetets forskningsverksamhet
Dekan Hans-Erik Nilsson (Sundsvall)

12.00–13.00 Lunch: Restaurang Cultum, Östersund samt Restaurang Grönborg, Sundsvall
Gemensam lunch tillsammans med engelskspråkiga nyanställda som ska introduceras under eftermiddagen samma dag.
Prorektor deltar i Östersund, rektor och dekan deltar i Sundsvall. De fackliga organisationerna deltar också i lunchen.

13.00–14.00 Porträttfotografering
Porträttfotografering för nyanställda i M203 i Sundsvall och G2363 i Östersund.

Anmälan senast 3 november till Maud Magnusson, personalavdelningen.
E-post: maud.magnusson@miun.se. (Ange behov av eventuell specialkost vid anmälan).

Introduktion i administrativa frågor

För att förenkla din arbetsvardag och komplettera den individuella introduktion du fick när du började din anställning finns information om personalfrågor, anställningsvillkor och lika villkor på film på sidan https://medarbetarportalen.miun.se/anstalld/

Tillabaka till toppen