Mittuniversitetet byter bank 2017

Spara favorit 1 feb februari 2017

På grund av ett nytt statlig ramavtal kommer Mittuniversitetet att byta bank från Nordea till Danske Bank i februari–mars.

Förändringen påverkar dig som medarbetare eftersom du kommer att behöva registrera det konto som din lön ska utbetalas till hos Danske Bank. Ekonomiavdelningen, EKO, kommer att se till att kontoregistreringen kan ske på ett så smidigt och enkelt sätt som möjligt. Mer information om hur det ska gå till kommer senare i februari.

Bankbytet kommer också att innebära en förändring för bl. a. mottagare av kundfakturor från Mittuniversitetet då inbetalningar efter bankbytet ska ske till bankgiro i stället för plusgiro. De flesta återkommande kunder och finansiärer har informeras om övergången och arbete pågår inom EKO för att informera de som återstår.