CrossNature-träning för medarbetare i Östersund

Spara favorit 27 sep september 2016

På initiativ av friskvårdsgruppen, Campus Östersund, inbjuds till tio lunchpass med CrossNature.

CrossNature är en träningsform som har hämtat inspiration från flera olika sporter, bland annat boxningsträning (parträning), fotbollsträning, styrketräning och löpträning. Grundtanken är att det ska vara en enkel och funktionell träning som du lätt kan utöva ute i naturen själv eller tillsammans med andra. Träningsformen går ut på att röra sig genom naturen och området där man befinner sig och utnyttja det som finns för att träna både styrka och kondition. När vi tränar i grupp använder vi även varandra som motvikter i olika parövningar. Tillsammans tränar vi allt du behöver för att må bra i vardagen. Dessutom får du energi och kraft från att vistas ute.

Under hösten har all personal på Campus Östersund möjlighet att träna CrossNature under 10 veckor till en låg kostnad. Passet erbjuds som en lunchklass kl. 12.00-13.00 under följande datum:

Torsdag 22 september
Torsdag 29 september


Torsdag 6 oktober
Torsdag 13 oktober
Fredag 21 oktober   
Torsdag 27 oktober

Torsdag 10 november
Torsdag 17 november
Tisdag 22 november
Onsdag 30 november

Utav de tio gånger som erbjuds kommer du de gånger som passar utifrån arbetsschema och du betalar också bara för de gånger du är med. Passen kostar 65 kr/gång (inkl. moms) och den sammanlagda kostnaden betalar du via en faktura som skickas till din e-post efter sista träningstillfället. Träningsavgiften kan du få tillbaka via friskvårdspengen. Första gången du är med räknas som ett prova-på-pass vilket är gratis.   

Anmälan görs via mail till johanna.hoglind@miun.se inför varje träningstillfälle.

VÄLKOMMEN UT!

Tillbaka till toppen
Stäng meny
Favoriter /globalnavigation/closemenu