Microsoft HUP

Spara favorit 18 mar mars 2019

Microsoft Home Use Program för anställda vid Mittuniversitetet.

Det campusavtal vi har för Microsoft ger personal anställd vid Mittuniversitetet rätten att köpa Microsoft Office-paketet till den egna privata hemdatorn för endast 145kronor. Priset bekostar var och en privat. Ingen support från Mittuniversitetets IT-avdelning ges för denna installation. När en ny version av Office kommer så krävs det en ny nedladdning och då tas en ny avgift ut. Den gamla installationen måste då avinstalleras.

Följ instruktionerna nedan om du vill ladda hem office.

Microsofts Software Assurance Home Use Program (HUP) - det här programmet ger dig möjlighet att skaffa en licensierad kopia av de flesta Microsoft® Office-program för installation och användning på din hemdator.

Under Home Use Program (HUP) kan du och andra medarbetare som använder kvalificerande program i arbetet (t.ex. Office Enterprise) få en licensierad kopia av motsvarande program (t.ex. Office Enterprise) som du kan installera och använda på din hemdator. Du kan fortsätta använda HUP-programvaran så länge du är anställd men den här tillfälliga licensen upphör att gälla när anställningen upphör.

Observera att detta inte är ett inköp av en privat licens, utan en tjänst för att förenkla installationen i din privata arbetsdator. Licensen hör hela tiden till universitetets avtal med Microsoft.

Observera att vissa produkt- och språkversioner kanske inte är tillgängliga när du gör din beställning. Aktuell information om tillgänglighet för programvara under Home Use Program finns på http://microsoft.com/licensing.

För att få tillgång till Microsoft Home Use Program gör du följande:

1. Gå in på www.microsofthup.com

2. Välj det land du befinner dig i.

3. Ange din e-postadress till Mittuniversitetet

4. Ett e-postmeddelande skickas till den angivna e-postadressen. I meddelandet klickar du på knappen ”Bekräfta ditt konto”.

5. I steget ”Varukorg” kan du även välja att komplettera din beställning med en DVD skiva.

Du kan köpa både PC- och Mac-versionen av Microsoft Office för endast 145 kronor vardera.