Uppdatera ditt rumsnummer före 30 sep!

Spara favorit 4 sep september 2019

Rumsnummer uppdateras inte automatiskt vid flytt. Du behöver själv gå in på din personliga sida på miun.se och ändra om det är fel.

Det rumsnummer som finns på din personliga sida synkas sedan till andra system som exv. universitetets inventarieförteckning. Det är därför viktigt att rumsnumret är rätt. Alla medarbetare uppmanas därför att senast 30 september kontrollera att rumsnumret stämmer och att lägga in rätt uppgift om det är fel.

Det är även viktigt att rumsnumret skrivs korrekt! Rumsnummer ska anges med husbokstav och rummets nummer, exv. A305 eller AÖ1234 inga mellanslag eller bindestreck. Det får inte stå t.ex. Rosa rummet, Acke-rummet eller andra typer av benämningar som eventuellt används.

Hur du redigerar din personliga sida

Du når din personliga sida genom att

1. Logga in på miun.se.
    För att redigera din personliga sida måste du vara inloggad. Det gör du på genom att klicka på "Logga in" i toppmenyn. Välj medarbetare och fyll i dina inloggningsuppgifter. När du är inloggad ser du ditt namn i toppmenyn
  2. Klicka på ditt namn.
    Under ditt namn i toppmenyn hittar du länken till din personliga sida. Klicka på den så kommer du in på din sida.
  3. Klicka på valet "Redigera min sida".
    Det ligger precis under rubriken med ditt namn, tillsammans med funktionerna för att ”Spara favorit” och ”Lyssna”.  När du klickar på redigera-länken öppnas ett modalfönster med din personliga sida. (OBS du som är webbredaktör ska inte klicka på ”pennan” för att redigera din personliga sida.)
  4. Uppdatera ditt rumsnummer i fältet för detta. Uppdatera även övriga fält som är relevanta för dig.
  5. Klicka på "Uppdatera-knappen" längst ner i fönstret. Nu är du färdig.

Engelska versionen av din personliga sida

Klicka på ”English” i svarta toppmenyn när du står på din personliga sida för att uppdatera den engelska versionen av din personliga sida. Klicka på ”Edit my page” och följ stegen ovan. (Rutan med namn, kontaktuppgifter, organisationstillhörighet och rumsnummer samt ev. bild blir dock automatiskt uppdaterad när den svenska versionen ändras.)

Mer information och vägledning

Här finns mer information, och du kan även kolla in filmerna som visar hur du redigerar din sida.

Om du behöver hjälp skicka ett mejl till webb@miun.se.