LISA får nytt utseende

Spara favorit 17 maj maj 2019

Under vecka 21 kommer vårt ledningsinformationssystem ”LISA” att förändras, både grafiskt och innehållsmässigt. Efter en uppgradering finns delvis ny funktionalitet och ULS har försökt samla rapporterna på ett mer strukturerat sätt.

Det mesta av det gamla innehållet har flyttats över och det finns även en del nya rapporter, främst kring studenter och grundutbildningen.

LISA baseras på systemlösningen Diver och har funnits vid Mittuniversitetet sedan 2010. I vår webbportal finns rapporter med utfall och statistik från källsystemen Ladok, NyA, DiVA, Primula och Atlas. Vi är ett av omkring 10 lärosäten som använder samma system.

För att kunna komma in i LISA krävs att du läggs upp som användare, kontakta Carina Wikstrand på ULS för mer information. Är du redan användare loggar du in med din vanliga miun-inloggning. Du når LISA från verktygs-menyn i medarbetarportalen.