Möjlighet för personal att söka bidrag för fortbildning utomlands- deadline 25/2 2019

Spara favorit 14 feb februari 2019

Ansökan är fortfarande öppen för personal att söka bidrag för besök vid ett europeiskt lärosäte, företag eller organisation i fortbildningssyfte.

Besöket ska främja internationalisering vid Mittuniversitetet och kan bestå av jobbskuggning, studiebesök, språkkurs, eller liknande, med relevans för de egna arbetsuppgifterna.  Dessutom innehåller EU-kommissionens nya agenda för högre utbildning särskilda prioriteringar på att öka utbildningens kvalitet. Detta innebär att lärare och personal kan söka fortbildningsmedel även för besök där utvecklandet av nya pedagogiska metoder samt utveckling av kursplaner står i fokus.

Mer information och anmälan