INSTÄLLT. Välkommen till PhD Career Day!

Spara favorit 31 aug augusti 2018

PhD Career Day är en karriärdag som Mittuniversitetet anordnar för att våra doktorander redan under sin studietid ska börja planera sitt arbetsliv. Dagen äger rum 4 oktober!

Tyvärr är årets Karriärdag för doktorander den 4 oktober inställt på grund av sjukdom. Dagen kommer att genomföras vid ett senare datum, vilket meddelas senare. Tack för förståelsen.

Allla doktorander är varmt välkomna! Föreläsningar sker på engelska.

"This year’s Career Day will present career opportunities within the academic sphere as well as other interesting career paths for PhD-students. Less than 20 percent of PhD-students will have an academic career, making a good understanding of different labor possibilities vital for future employment.

Karin Åmossa, PhD, Head of Research and International Affairs at the Swedish Association of University Teachers and Researchers (SULF) will also give her insight into the labor market and discuss different career possibilities. Per Frykman, consultant, author, speaker and founder of Reputation Mastery will discuss how the key to a successful career lies within establishing a professional reputation."

Preliminärt program och anmälanSista anmälningsdag 27 september!