Mittuniversitetets "kaxiga pik" under studentfirandet

Spara favorit 15 jun juni 2018

Ni kanske har sett att det hänger ett lakan på vår fasad på Campus Sundsvall och att det förra fredagen hängde ett på Campus Östersund? Den sprayade texten lyder "Jasså, ni tror det är över..." och budskapet har fått stor spridning, både lokalt och nationellt.

Det har skrattats, spekulerats, fotats och delats i sociala medier. Till och med till den grad att både lokal och nationell press har uppmärksammat budskapet. Den lilla "kuppen" är tänkt som en rolig passning till alla gymnasieelever som i dagarna tar studenten. 

– Vi ville göra något kul som kopplar till studentflaken och spånade fram och tillbaka. Det var en riktigt rolig process med flera inblandade och det känns fantastiskt kul att vi fått så mycket positiva reaktioner, säger Krister Holm på kommunikationsavdelningen.

I artiklarna i Expressen och Aftonbladet berättar Marlene Jonsson på kommunikationsavdelningen om tanken bakom idén och lyfter samtidigt att det fortfarande finns utbildningar som går att söka, trots att sista ansökningsdag har passerat. 
– Jättekul att en sådan här relativt enkel och billig grej kan få så stor effekt! Nu hoppas vi förstås att vi sått ett frö hos många som kanske inte har bestämt sig ännu för vad de ska göra i höst. 

Läs artikeln i Expressen

Läs artikeln i Aftonbladet

Läs artikeln i Sundsvalls tidning

Tillbaka till toppen
Stäng meny
Favoriter /globalnavigation/closemenu