Material om Zoom klart

Spara favorit 7 dec december 2018

Den 21 januari byter Mittuniversitetet e-mötesverktyg från Adobe Connect till Zoom. Nu finns informationsmaterial tillgängligt om hur du använder Zoom.

Mittuniversitetets Zoom-instans blir tillgänglig på måndag den 10 december. Du som använt Sunets Zoom-instans ska då byta över till Mittuniversitetets.

Kom ihåg att uppdatera information i studiehandledningar och liknande där Adobe Connect nämns, så att det i stället framgår att det är Zoom som används som e-mötesverktyg. Det håller på att byggas upp information om Zoom på en fast sida i studentportalen som går att hänvisa studenterna till. Den har kortadressen miun.se/student/zoom.

Den fasta sidan om Zoom för personal når du enkelt via kortadressen miun.se/personal/zoom
Den engelska versionen av sidan beräknas bli färdig inom kort.