Medarbetarutbildning för Förvaltningen - Del 1

Spara favorit 19 sep september 2017

Den 8 november i Sundsvall och den 10 november i Östersund hålls del 1 av 2 i Medarbetarutbildningen för Förvaltningen - Statsanställd. Anmäl dig redan idag!

Denna medarbetarutbildning i två delar vänder sig till alla medarbetare inom Förvaltningen. Alla medarbetare behöver ha kunskap om vad rollen som statsanställd och anställd vid Mittuniversitetet innebär. Utbildningen ska öka kunskaperna och därmed ge förutsättningar för att tryggt utöva det dagliga arbetet vid lärosätet.

Förvaltningen utbildar Förvaltningen, det vill säga att medarbetarutbildningen sker med egen personal. I medarbetarutbildningen kommer del 1 att handla om att vara statsanställd och del 2, som ges under våren 2018, är inriktad på praktisk och nyttig information som behövs vid anställning på Mittuniversitetet.

Mer information och anmälan till utbildningen (Del 1) i Sundsvall den 8/11.

Mer information och anmälan till utbildningen (Del 1) i Östersund den 10/11.