Välkommen Victoria!

Spara favorit 6 okt oktober 2017

Nu är Mittuniversitetets nya HR-chef Victoria Sjöbom på plats, här berättar hon lite om sig själv.

Hallå där Victoria, hur vill du presentera dig?

– Jag har jobbat i många år med HR, de flesta åren statligt som HR-chef nationellt men också som HR-chef inom kommun och landsting. Senast kommer jag från en roll som HR-direktör på Region Västernorrland. Jag bor strax utanför Sundsvall med min familj.

– Min fritid spenderar jag tillsammans med min familj, deltar i sönernas aktiviteter som innefattar alla möjliga former av sport och musik och tränar så mycket jag hinner. Jag tycker om styrketräning, löpning, skidåkning och är en hängiven dykare som är särskilt förtjust i grott- och vrakdykning, även om jag idag inte dyker lika ofta som jag skulle önska.

Hur uppfattar du Mittuniversitetet?

– Jag är stolt över att vi har Mittuniversitetet inom våra regioner Jämtland/Härjedalen och Västernorrland. För mig är Mittuniversitetet ett starkt varumärke och har mycket stor betydelse för vår regionala utveckling.

Vad är prioriterade arbetsuppgifter för dig den närmaste tiden?

– Så här inledningsvis kommer jag att försöka träffa så många som möjligt och skaffa mig en bild av på vilket sätt HR behöver utvecklas och hur vi kan bygga vidare på Mittuniversitetets starka arbetsgivarvarumärke!