Staff Week och språkkurser

Spara favorit 25 jun juni 2018

Staff Week eller International Week kallas de besöksveckor då lärosäten tar emot internationella besökare. Syftet med Staff Week är att samla besökare till en och samma tidpunkt, ofta inom specifika teman eller arbetsområden.

Staff Week inbjudningar från Mittuniversitetets partneruniversitet publiceras här löpande.

Aktuella inbjudningar

Lapland UAS´ INTERNATIONAL WEEK

The International Week of Lapland UAS will take place from 24-28 February 2020. By participating in our International Week, you´ll have opportunity to meet colleagues from around the globe. Network, teach and plan future in the Nordic atmosphere.

South-Eastern Finland University of Applied Sciences International Week for teachers and staff, at Campus Savonlinna 17 – 21 February 2020. Registration deadline 30 november.

6th Annual International Week/International Language Week at Centria UAS, Kokkola, Finland. Available for staff training and teacher exchange within language and communication. 3-7 Februari, 2020. Registration deadline January 2, 2020 via email to Centria UAS.

Tallinn University of Technology International Staff Week

The 11th International Staff Week will take place at Tallinn Univeristy of Technology April 20-23. The week is suitable for administrative staff such as admission, library, student counseling, and more. Registration deadline 20 January 2020.

International Week at UAS Technikum WienLyssna
International Week for staff. April 21-24, 2019

Övrigt
På webbsidan Imotion Staff Mobility EU  finns information om sökbara Staff Weeks, jobbskuggning, och liknande fortbildningsmöjligheter inom Europa/Erasmus+.

Deltagande i fortbildning inom ramen för Erasmus+ behöver inte baseras på avtal mellan Miun och mottagande lärosäte/organisation. Utöver staff weeks så kan  exempelvis ansökningar om bidrag för språkkurser som arrangeras av externa organisationer beviljas.

För mer information, kontakta Maria Fredlund, International Relations Office