Universitetsadjunkt i turismvetenskap, vikariat 6 månader

Spara favorit

Mittuniversitetet, Institutionen för ekonomi, geografi, juridik och turism

Mittuniversitetet är ett lärosäte där människor möts, inspireras och tänker nytt. Vi finns i Sundsvall och Östersund, och har ett brett utbud av utbildningar både på campus och på distans. Goda relationer med omvärlden ger vår forskning och utbildning en stadig förankring i samhället och, inte minst, i regionen.

Fakulteten för humanvetenskap

Institutionen för ekonomi, geografi, juridik och turism har verksamhet på Campus Sundsvall och Campus Östersund. Verksamheten inkluderar forskning och utbildning inom ämnena: företagsekonomi, juridik, nationalekonomi, statistik, geografi och turismvetenskap.

Arbetsuppgifter: Anställningen som vikarierande universitetsadjunkt i turismvetenskap inkluderar undervisning inom ämnet turismvetenskap. Undervisningen sker på distans, på campus samt på grundnivå. Anställningen innebär även att arbeta inom forskningsprojektet ”Tillgängliga och inkluderande naturmiljöer” samt eventuellt inom ytterligare projekt vid Etour.

Behörighet: Behörig att anställas som vikarierande universitetsadjunkt är den som har en kandidatexamen i ett samhällsvetenskapligt ämne.

Bedömningsgrunder: Meriterande är ämneskunskaper i turismvetenskap samt tidigare erfarenheter av att arbeta i projekt. De sökande bedöms även utifrån ev. erfarenhet av tidigare undervisning och kompetens av datainsamling.

Anställning och tillträde: Anställningen som vikarierande universitetsadjunkt är tidsbegränsad 1 juni – 30 november 2019. Anställningen omfattar 60%.

Anställningsort: Östersund

Lön: Individuell lönesättning tillämpas.

För mer information om tjänsten/upplysningar: Daniel Laven, prefekt, tfn 010 - 142 86 20, eller studierektor Rosmarie Ankre, tfn 010 - 142 78 36.

Ansökan: Till ansökan ska bifogas styrkt meritförteckning, referenser och beskrivning av ev. pedagogiskt arbete som är av betydelse för tjänsten. Ansökan ska vara Mittuniversitetet tillhanda via vårt rekryteringssystem senast 2 maj 2019.

Mittuniversitetet arbetar aktivt för lika villkor och strävar efter att ta tillvara de kvaliteter som mångfald och jämställdhet ger verksamheten. Inför rekryteringsarbetet har Mittuniversitetet tagit ställning till konsultstöd, rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

• Anställnings­form
    Visstidsanställning 3-6 månader