Studenter

Spara favorit 8 feb februari 2018

Omarbetas och fylls på allt eftersom vi märker vad vi behöver.

Rubriker och eye catchers

Arbetslivsanknytning

1. Vi utbildar dig för arbetslivet!

2. Din framtid börjar nu. Välj en utbildning med koll på arbetslivet.

Distansutbildningar

1. Plugga där du är! Vi har ett av Sveriges största utbud av distansutbildningar!

2. Fortbilda dig hemma! Vi ses på nätet.

(Bredda din kompetens! Plugga hemifrån!)

Studiemiljö

1. Känn dig som hemma på våra mysiga campus!

2. Närhet är viktigt! Hos är det nära till allt och alla.

Kortare texter som kan användas till enskilda budskap, montrar, notiser, annonstexter, utskick, webb och broschyrer

1. Mittuniversitetet bubblar av energi, värme och nyfikenhet. Här möts studenter, lärare och forskare för att inspireras, utbyta erfarenheter och tänka nytt.

Våra utbildningar har en nära kontakt med arbetslivet genom bland annat gemensamma projekt, praktik, examensjobb och gästföreläsare, vilket ger dig en bra grund att stå på inför ditt kommande arbetsliv. Våra campus i Sundsvall och Östersund erbjuder dessutom näring för både kropp och själ – här ryms inte bara utbildning och forskning, utan även sköna miljöer, vackra byggnader, vänliga människor och ett fantastiskt friluftsliv.

Kan du inte plugga på plats finns det en annan lösning – vi har ett av landets största utbud av distansutbildningar. Det gör att du i viss mån kan påverka inriktning, upplägg och studietakt och plugga där du är.  Så vilken studieform du än väljer, hos oss kan du räkna med en konkurrenskraftig utbildning i samarbete med arbetslivet. Det ger dig goda möjligheter i ditt framtida yrkesliv, allt för att du ska kunna bli det du vill.

2. Mittuniversitetet bubblar av energi, värme och nyfikenhet. Här möts studenter, lärare och forskare i olika åldrar för att inspireras, utbyta erfarenheter och tänka nytt. Våra utbildningar har dessutom en nära kontakt med arbetslivet genom bland annat gemensamma projekt, praktik, exjobb och gästföreläsare, vilket ger dig ett bra grepp om ditt kommande arbetsliv och bransch. Våra campus i Sundsvall och Östersund ger dig näring för både kropp och själ – här ryms inte bara utbildning och forskning, utan även sköna miljöer, vackra byggnader, vänliga människor och ett fantastiskt friluftsliv. Vi har också ett av landets största utbud av distansutbildningar. Så vilken studieform du än väljer – hos oss kan du räkna med en konkurrenskraftig utbildning i samarbete med arbetslivet. Allt för att du ska kunna bli det du vill.

3. På Mittuniversitetet möts vi, inspireras och tänker nytt i nära samverkan med arbetslivet. Du kan välja att studera vid något av våra fina campus i Sundsvall och Östersund, eller på en av våra många distansutbildningar. Allt för att du ska kunna bli det du vill.